Pàgines

divendres, 3 d’abril del 2015

ESTIU 2015: CAMPS DE TREBALL



1) GENERALITAT: JOVE.CAT

http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/informacio_camps_treball/index.html#FW_bloc_1b4c2e0c-f87b-11e3-b7b7-000c29cdf219_3
Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural...) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

A Catalunya, els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Direcció General de Joventut i tenen una durada de 15 dies, en període de vacances.
Si tens més de 14 anys i vols viure una experiència de contacte i d’intercanvi amb una comunitat, no ho dubtis: els camps de treball t’esperen. Vols viure un estiu diferent? Consulta la nostra oferta!
·                     Que són els camps de treball
Els Camps de Treball són estades d’estiu en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni. Aquestes activitats són idònies per als i les joves, atenent al component social, a l’intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l’entorn local, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.
·                      Què oferim als i les joves?
S’ofereix un projecte a la seva mida, on podran col•laborar de forma activa. Amb un equip de monitors/es per assegurar que s’aconsegueixen els objectius i es respecta el funcionament i les necessitats del grup. Unes activitats de lleure per gaudir del temps lliure en contacte amb la gent local. Un allotjament i la manutenció durant tot el camp de treball.


PREINSCRIPCIONS: del 13 d’abril (a partir de les 12 h) al 20 d’abril (fins a les 12 h). Per internet


2) FUNDACIÓ DE L’ESPLAI
Activitats semblants a les que promou la Generalitat però des d’una fundació. Per més informació:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada